+31 598 451227

Staalbewerking

De basis: een uiterst geavanceerd machinepark

In de ruim vijftig jaar van haar bestaan heeft Staalservice Zuidbroek voorop gelopen als het gaat om het up-to-date brengen en houden van het machinepark. Al in 1984 werd de eerste computergestuurde machine aangeschaft. Ook daarna is het bedrijf voortdurend met de tijd meegegaan. Daarom mag Staalservice Zuidbroek zich zowel kwantitatief als kwalitatief tot de top in Noord-Nederland rekenen. Het moderne allround machinepark stelt het bedrijf in staat vrijwel alle formaten en diktes staal, gelegeerde staalsoorten, RVS en aluminium professioneel te verwerken en bewerken.

De werkzaamheden omvatten lassen, en autogeen snijden, knippen, zetten, walsen, ponsen, stansen en knabbelen.

CNC, snijden, ponsen en knippen 

Het machinepark van Staalservice Zuidbroek behoren onder meer vier kantbanken voor het buigen van platen, twee walsen, en drie hydraulische guillotinescharen. Een van deze scharen wordt CNC aangestuurd en is voorzien van een speciale inrichting waardoor hele smalle stroken staal nagenoeg zonder vervorming geknipt kunnen worden. Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse machines voor zowel laser-, als autogeen snijden. Staalservice Zuidbroek heeft momenteel de beschikking over een gecombineerde laserponsmachine (CNC) en twee ‘lasers only’: de L 6030 en de L6050. Vrij uniek is dat alle snijmachines op één netwerk zijn aangesloten.

Alle machines worden centraal geprogrammeerd. Degene die de machine bedient kan dus gewoon bij de snijmachine het benodigde programma opvragen.

Ondernemingen binnen de Steel Tower Europe Group

SteelCare BV

Hoogwaardige conservering, straling en coating van extreem grote industriële staalconstructies.

Steel Tower Europe BV

Produktie van modulaire stalen windmolentorens 

 

Staalservice Zuidbroek BV

Volledige service in staalbewerking.
100 jaar ervaring en snelle levering. 

Steelcare Hoogezand stralen en coaten
Staalservice Zuidbroek snijdt en bewerkt staal in opdracht van STEG
Staalservice Zuidbroek snijdt en bewerkt staal in opdracht van STEG